Seuraa meitä facebookissa: suomi365

maanantai 6. huhtikuuta 2020

Uusi kirja on ilmestynyt!

Kevään 2020 uutuuskirja! 
Viime vuosi koluttiin aktiivisesti luolia lasten kanssa ja nyt voin kaikkien seikkailijoiden iloksi ilmoittaa, että työn hedelmänä syntynyt teos Luolaseikkailu on ilmestynyt. Karttakeskuksen julkaisemassa kirjassa esittelen 60 helpoksi päiväkohteeksi sopivaa luolaa ja mukana on myös vinkit retkeilyyn lasten kanssa. Tänä keväänä kirja on äärimmäisen ajankohtainen, kun monet lapsiperheet miettivät innoittavia tapoja saada lapset liikkumaan ja luontoon. Onnistuneiden retkien, yhteisten hetkien ja ikimuistoisten seikkailujen myötä luolaretkistä voi kehittyä koko perheen yhteinen harrastus! 
Luolaseikkailu, Tuomo Kesäläinen (Karttakeskus 2020)

Tämä on innostava seikkailijan käsikirja onnistuneen luolaretken toteuttamiseen. Luolaseikkailu nostaa päivänvaloon 60 erityyppistä luolaa eri puolilta Suomea ja kertoo lisäksi sijaintitiedot useammasta sadasta muustakin luolasta. Luolat ovat erinomaisia kohteita pienelle seikkailuretkelle ja kirja antaa hyvät vinkit luolaretkeilyyn myös lasten kanssa.

Kirjassa korostetaan monipuolisia ja helposti lähestyttäviä kohteita. Luolan syntyyn ja käyttötarkoitukseen liittyvät tarinat sekä valokuvat virittävät tunnelmaan jo matkalla tai antavat lisäväriä iltanuotiolle. Hyvät kartat ja saapumisohjeet helpottavat retken suunnittelua.

Tiedonjulkistamisen apurahan teokselle saanut tietokirjailija Tuomo Kesäläinen on kolunnut Suomen luolia jo viidentoista vuoden ajan ja julkaissut aiheesta useita kirjoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti