Seuraa meitä facebookissa: suomi365

Uusi teos Luolaseikkailu on ilmestynyt!

Uusi teos Luolaseikkailu on ilmestynyt!
Kevään uutuuskirja Luolaseikkailu

torstai 25. marraskuuta 2010

Seikkailijan retkiopas Varsinais-Suomen luoliin – Tuomo Kesäläinen

Minulla on suuri ilo ilmoittaa kaikille teille, arvoisat lukijat, että viimevuosien ahkera uurastus alkaa tuottaa tulosta. Kolmen viimeisen kesän aikana metsässä ja ympäri maakuntaa kerätty tieto saadaan kauniisiin kansiin huhtikuussa 2011. Kyseessä on siis kolmisenkymmentä Varsinais-suomalaista luolaa esittelevä luonto-opas: Seikkailijan retkiopas Varsinais-Suomen luoliin.Kyseinen teos on ensimmäinen Suomessa koskaan julkaistu pelkästään luolia käsittelevä opaskirja. Kirja sisältää kauniin kuvituksen ja kiehtovia tarinoita 30 luolasta, sekä maastokartan ja selkeät ajo-ohjeet jokaiselle kohteelle. Lisänä mielenvirkistyksenä jokaiselle retkeilijälle jokamiehenoikeudet ja roskaton retkeily sekä retkeilyvinkkejä, varustetietoutta ja turvallisuus ohjeita.

Oppaan avulla jokainen luonnossa liikkuja voi lisätä mielenkiintoa omaan harrastukseensa vierailemalla näissä eksoottisissa ja melko tuntemattomissa luonnon muodostelmissa. Tavoitteena on saada liikkeelle myös kansanosat jotka eivät muutoin ole niin innokkaita luonnossa liikkujia. Luolatutkimus on mielenkiintoinen ja haastava harrastus nuorille ja hieman vanhemmillekin seikkailijoille. Harrastusta edistämään on perustettu Suomen luola-seura joka järjestää aika-ajoin myös retkiä Suomen komeimmille luolille.

Oppaan kohteista useat soveltuvat myös lapsiperheille, retkeä piristää mukavasti lasten mielenkiintoa ylläpitävät luola leikit. Näin vanhemmatkin saavat retkestään enemmän irti! Luola matkailu Suomen luolissa sopii siis aivan kaikille. Joten näillä puheilla toivon, että ostatte kirjan, lainaatte sen kirjastostanne tai ystävältänne ja heittäydytte mukaan kiehtovaan seikkailuun!

Kirjaa voit tilata ennakkoon mm. Akateemisesta kirjakaupasta (klikkaaa!) ja muista kirjakaupoista kautta maan. Ennakko tilaamalla kirjan varmistut että saat teoksen itsellesi heti sen ilmestyttyä!

Seikkailijan retkiopas Varsinais-Suomen luoliin ei aivan ehdi jouluksi pukinkonttiin, mutta lahjaksi suosittelen lämpimästi esikoisteostani, Geologian tutkimuskeskuksen 125-vuotis juhlakirjaksikin valittua upeaa valokuva ja runo-teosta Kivissä on kartta. Kirjaa voi tilata kaikista kirjakaupoista tai suoraan kirjoittajalta osoitteesta: Luolamiehenblogi@gmail.com hintaan 15 euroa (sisältää postikulut) mikäli ostat kirjan lahjaksi tai muuten haluat teoksen omistuskirjoituksella, ilmoita siitä viestissäsi!

Mukavaa talven jatkoa ja joulun odotusta kaikille Luolamiehen blogin lukijoille!

Tuomo Kesäläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti