Suomi365 - 365 Seikkailua Suomessa

Suomi365 - Luontoelämys vuoden jokaisena päivänä

Suomi365 - on kunnian osoitus itsenäisen Suomen upealle ja ainutlaatuiselle luonnolle. Suomi365-sivusto tarjoaa Suomen 100-vuotis juhlavuoden kunniaksi luontoelämyksen vuoden 2017 jokaisena päivänä osoitteessa: http://suomi365.blogspot.fi/.

Tykkää sivusta ja seuraa matkaamme Facebookin kautta: Suomi365

Tervetuloa mukaan seikkailulle halki 100-vuotiaan Suomen
.

perjantai 8. tammikuuta 2010

”Pikku-karhun luola”, Kuusamo

Suositulla vaellusreitillä, Pienen karhunkierroksen varrella sijaitsee vaatimaton mutta siisti ja viihtyisä luola. Murenevaan kallioon on syntynyt muutaman henkilön mentävä ”kivilaavu”. Pieni luola olisi viihtyisä yöpymispaikka retkelle, valitettavasti se sijaitsee aivan polun vierellä, joten yö voisi olla hieman rauhaton.


Erityisesti lapsille tämä luola tarjoaa mielenkiintoisen ja turvallisen seikkailun ja kyllä siellä kannattaa isonkin miehen ihan mielenkiinnosta käydä kääntymässä. Luola sijaitsee siis aivan pienen Karhunkierroksen varrella ja se on merkattu joihinkin alueen karttoihin ja opas-kirjoihin.

Otsosen tuvan ovilla tulee liikkua kuitenkin kunnioittaen, luolaan mahtuisi hyvin iso-karhu viettämään tavi unelmiaan…Luolaan ei ilmeisesti liity mitään sen kummempaa tarinaa, jos jollain on muuta tietoa aiheesta, infoa otetaan vastaan osoitteeseen: Luolamiehenblogi@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti