lauantai 10. syyskuuta 2011

Seikkailijan retkiopas Varsinais-Suomen luoliin on vuoden 2011 älykkäin teos!

Varsinaissuomalaisia luolia esittelevä luontomatkailukirja, Seikkailijan retkiopas Varsinais-Suomen luoliin valittiin vuoden 2011 älykkäimmäksi teokseksi Hermeetikko-päivillä Tampereella 10.9.2011. Valinnan teki Hermeetikko-lehden päätoimittaja, tietokirjailija Jukka Nieminen. Valinta perusteena oli ennen kaikkea kirja kyky nousta keskinkertaisten teosten yläpuolelle niin uraauurtavalla aihevalinnallaan, näyttävällä ulkoasullaan ja toteutuksellaan, jossa yhdistyy kansanperinne, luontomatkailu ja taidekirja.

Seikkailijan retkiopas Varsinais-Suomen luoliin on kaikkien aikojen ensimmäinen Suomalaisia luolia esittelevä opaskirja.Tilaa omasi:
http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9525712877

2 kommenttia:

  1. kirjamessuilta sattumalta löytyi hyvä tarjous 5e/kirja - hyvä että tähän on jo gps koordinaatit saatu ja saapumisohjeet, kun geologiset kohteet kirjassa nitä ei ole.

    jellonaharja

    VastaaPoista
  2. Hienoa, tein kirjaa juurikin siinä hengessä että sen avulla olisi oikeasti mahdollisuus löytää myös nämä paikat. Paljon on niitä kohde listoja ja esittelyjä joiden avulla ei paikkaa löydä, saa vain tiedon että selainen on olemassa, ja siihen se sitten jää. Harmissasi etsit teitoa ja kyllästyt lopulta kun ei sitä löydy!

    VastaaPoista