Suomi365 - 365 Seikkailua Suomessa

Suomi365 - Luontoelämys vuoden jokaisena päivänä

Suomi365 - on kunnian osoitus itsenäisen Suomen upealle ja ainutlaatuiselle luonnolle. Suomi365-sivusto tarjoaa Suomen 100-vuotis juhlavuoden kunniaksi luontoelämyksen vuoden 2017 jokaisena päivänä osoitteessa: http://suomi365.blogspot.fi/.

Tykkää sivusta ja seuraa matkaamme Facebookin kautta: Suomi365

Tervetuloa mukaan seikkailulle halki 100-vuotiaan Suomen
.

lauantai 10. marraskuuta 2012

Luonto Plus - Jeremian luolassa Kustavissa (9.11.2012)

http://luolamiehenblogi.blogspot.fi/2011/05/jeremian-luolat-kustavi.html

TSTV:n Luonto plus ohjelmasta onkin muodotunut pienimuotoinen luolaretkeilyn sanansaattaja Varsinais-suomessa. Itse tunnistan esittelyjen joukossa paljon hyvin tuttuja ja omaan suuhun sopivia lausahduksia ja havaintoja, joten on hauska rivienvälistä huomata mitä lähteitä Karhilahti ja Rannikko käyttävät luolatietoja etsiessään.  Kustavin Jeremian luolien upeita maisemia ja kalliomuodotumia esittelevä "dokumentti" on jälleen erittäin mukavaa katsottavaa, tosin itse luolat taisivat olla tutkijoille pieni pettymys.


Jeremian luolilla on hienoja onkaloita ja tunneleita, niitä useita, mutta hieman paikkaa vaivaa juuri ns. pääluolan puuttuminen. Kohteelta on helppo lähteä pois tuntien että SE Jeremian piiloluola jäi löytämättä. Etsiä kannattaa mutta kallioita useaan kertaan kolunneena voin sanoa että nämä videollakin esitellyt luolat ovat varmasti ne alueen suurimmat.

VIDEO Jeremian luolat - Kustavi

Kohde on esitelty myös kirjassa: Seikkailijan retkiopas Varsinais-suomen luoliin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti