sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Retkelle Suomalaiseen luolaan

Retki Suomalaiseen luolaan on elämys!
Luolaretkestä saat enemmän irti asiantuntevan oppaan avulla!
Ruska värjää jo vahvasti myös etelän metsiä. Osa puista on ehtinyt heittää jo juhlapuvunkin harteiltaan ja odottavat valkoisen hunnun laskeutumista ylleen, pieniä yöpakkasia olemme jo saaneet maistaa eteläisintä Suomea myöten. Metsä tarjoilee antimiaan, sieniä, marjoja ja luonnonrauhaa. Mutta mitä muuta syksyisessä luonnossa voisi tehdä? Miltä kuulostaisi luolaretki?


Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva luolaretki: luolamiehenblogi@gmail.com
Suuria ja näkemisenarvoisia luolia on paljon mutta miten luolalle pääsee, löytyykö se oikea suuaukko ja osaako omatoimisesti tutkia luolan kiehtovimmat sopukat? Entä mitä vanhoja tarinoita tai uskomuksia kohteeseen liittyy, mistä löytyy se Hautvuoren luolaston lattiaa peittävä simpukankuorisora tai missä kohdassa legendaarinen Sika-Kyösti on yöpynyt pakoillessaan virkavaltaa luola kätköissä? Löytyykö kaikki tämä omatoimimatkalla?

Voi löytyäkin, mutta helpompaa ja rentouuttavampaa – jopa ikimuistoisempaa on osallistua järjestetylle luolaretkelle! Opastetun retken voimme räätälöidä täysin tarpeidesi mukaan, oli kyseessä sitten koululuokka, työyhteisö, kaveriporukka tai perhe. Kaipaat sitten tunnin tai kahden tutustumista lähialueen luolakohteeseen tai pitkää päivää, jossa kierrämme useita upeita kohteita – pelkkä opastus kohteessa vai valmismatka joka sisältää kuljetukset ja opastuksen kenties myös eväät? Ota yhteyttä luolamiehenblogi@gmail.com niin keskustellaan lisää ja suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva luolaretki!

Syysterveisin, Luolamies Tuomo Kesäläinen    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti