sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Vesivoimaa

Vesivoimaa!
"Vesivoima on veden liikkeen muuntamista johonkin ihmiselle hyödyllisempään muotoon."  Sen pidemmälle miettimättä voidaan Jussi Laineen Suomenvesiputoukset.fi sivustoa pitää vesivoiman hyödyntäjänä. Kuvitellaan, että metsässä kohisee kaunis vesiputous - siellä yksin pauhaten ikihonkien juurella ja lauluaan laulellen. Mitä hyötyä on tästä vaahtoavasta pauhusta jos sitä ei kukaan näe? Tai filosofisemmin, onko putousta edes olemassa jos siitä ei kukaan tiedä?

Tästä on siis kyse, veden liikkeen muuntamisesta ihmiselle hyödylliseen muotoon; tässä tapauksessa se muoto on nautiskelua inspiroivien kuvien äärellä tai parhaimmillaan onnistunut ja ikimuistoinen luontoretki - kyse on luonnosta pulppuavasta voimasta, joka hoivaa ja parantaa. Nyt on mahdollisuus auttaa ja motivoida sivuston luojaa äänestämällä sivusto tämän vuoden parhaaksi kotimaiseksi mobiilisivustoksi The Best Mobile Service in Finland 2013 -kisassa.

Jos sivusto on vielä vieras, kannattaa siihen tutustua osoitteessa:
http://www.suomenvesiputoukset.fi/

Itse pidän sivustoa helppokäyttöisenä ja selkeänä. Vesiputoukset on listattua hyvin ja niiden tutkiminen on helppoa, faktat on runsaat ja tekstit on hiottu loppuun asti. Ainoa miinus omissa silmissäni on taiteellisuuden puuttuminen, vesiputoukset ovat hyvin kuvauksellisia kohteita ja virtaava vesi tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia luovalle valokuvaajalle - mutta asiansa Jussin kuvat kertovat oikein hyvin ja faktapohjainen tämä sivusto nimenomaan onkin!

Jos sivusto miellyttää myös sinua tee palvelus sivuston kehittäjälle sekä koko Suomalaiselle luontomatkailulle ja anna äänesi putoussivustolle! http://www.bestmobileservice.fi/nominees/534

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti