tiistai 17. kesäkuuta 2014

Suomen rotkot ilmestyy 18.6.2014

SUOMEN ROTKOT - Tuomo Kesäläinen & Aimo Kejonen
 
Suomen rotkot ilmestyy 18.6.2014
 
Neljä vuotta kestänyt jättiurakka on saamassa juhlavan päätöksen. Suomen rotkot teos ilmestyy keskiviikkona 18.6.2014. Rotkotietojen kerääminen ja kohteiden dokumentointi on ollut huikea elämys - enpä vuonna 2010, projektia aloittaessani, uskonut kuinka upeita paikkoja Suomesta löytyy. Paras palkka kovasta työstä, kymmenistä tuhansista autolla ajetuista kilometreistä ja tuhansista kävellyistä on ollut Suomen luonnon mahtavien ihmeiden ja maisemien näkeminen. Jos sinä haluat tukea toimintaa ja mahdollistaa myös tulevaisuuden projektit niin osta kirja itsellesi ja kerro siitä myös kavereillesi. Kiitos kaikille lukijoille, vinkin antajille ja muille tukijoille!     
 
Pittiövaaran Hirviäkuru, Sodankylä
 
Suomen rotkot teoksen esittely teksti:
 
Suomen rotkot esittelee kotimaamme komeimmat rotkomuodostumat Ahvenanmaan eteläisiltä saarilta aina Utsjoen pohjoisiin erämaihin. Kirjan tietojen avulla löydät oman kotiseutusi ja lomakohteesi kiehtovimmat rotkot, kurut, uurot, lukot ja rotit sekä pääset tutustumaan näiden luonnonihmeiden syntytapoihin sekä historiaan, legendoihin ja kansantarinoihin, joita hämyisten rotkojen ympärille on muodostunut.

Teos sisältää tiedot yli 500 kotimaisesta rotkosta, kurusta ja kanjonista. Kohteista 150 esitellään runsaalla värikuvituksella, elävin kohdekuvauksin, selkein ajo-ohjein, kartoin ja geologisin faktoin. Suomen rotkot sisältää satoja värikuvia ja lähes 200 karttaa. Kirja on kiehtova yhdistelmä matka-, tieto-, ja kuvakirjaa. Tuomo Kesäläisen mielikuvitusta ruokkivat kohdekuvaukset ja näyttävät luontokuvat takaavat säväyttävän luontoelämyksen myös nojatuolimatkailijalle. Teoksen asiantuntijana toimii arvostettu geologi ja palkittu kansanperinteentallentaja Aimo Kejonen.

Tilaa kirja: Salakirjat.net

makupaloja matkan varrelta: http://suomenrotkot.blogspot.fi/
 
SUOMEN ROTKOT
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti