Suomi365 - 365 Seikkailua Suomessa

Suomi365 - Luontoelämys vuoden jokaisena päivänä

Suomi365 - on kunnian osoitus itsenäisen Suomen upealle ja ainutlaatuiselle luonnolle. Suomi365-sivusto tarjoaa Suomen 100-vuotis juhlavuoden kunniaksi luontoelämyksen vuoden 2017 jokaisena päivänä osoitteessa: http://suomi365.blogspot.fi/.

Tykkää sivusta ja seuraa matkaamme Facebookin kautta: Suomi365

Tervetuloa mukaan seikkailulle halki 100-vuotiaan Suomen
.

tiistai 26. elokuuta 2014

Luolamiehen matkassa

Pyörähdin tuossa joku tovi sitten Yle Turun toimittajien kanssa maastossa tuon uuden Suomen rotkot kirja tiimoilta. Käytiin Maskun Härmälän rotkolla ja Kaarinan Kuusiston Ryövärinholman rotkolla tekemässä juttua radioon ja telkkariin. Rotko juttuja onkin huhujen mukaan pyöritetty tällä viikolla Yle Turun radion taajuudella ja  Lounais-Suomen uutisten tv-lähetyksessä oli videokuvaa paikoista eilen illalla (TV2 25.8. klo 19:00). Kannattaa katso tästä videokooste rotkojen maisemista. Eipä ole näitä maisemia juuri Suomen televisiossa nähty!

http://yle.fi/uutiset/luolamies_kapsahti_rotkoon_ja_teki_kirjan__video/7411818

Ja ennen kaikkea. Mikäli aihe kiinnostaa niin ostakaa kirja. Teoksen voi ostaa netistä monestakin paikasta, valitse vain mieleisesi ja tee tilaus:

Salakirjat
Adlibris
CDON

Ja mikäli ostaminen ei ole mahdollista niin kysele kirjastosta! Jos kirjaa ei löydy niin ehdota, että he hankkisivat sen kokoelmiinsa.

Suomen rotkot kutsuvat seikkailuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti