keskiviikko 29. elokuuta 2012

Seikkailumatkoja varsinais-suomen luoliin

Luolamiehen blogi aloittaa yhteistyön Turkulaisen Bussimatkatoimisto Mikko Rindell oy :n kanssa. Yhteistyön hedelmänä tarjolle tulee kiehtovia ja ainutlaatuisia seikkailumatkoja Varsinais-suomen komeimpien luonnonnähtävyyksien äärelle.
 
Ensimmäisenä myyntitulevat kolme seikkailuretkeä ovat: Luolaretki Ilmusmäen luoliin Saloon, Rotkoretki Härmälänrotkoon Maskuun sekä Luolaretki Hautvuoren luoliin ja Kirkelinnaan Laitilaan.  Ensimmäistä kertaa näille upeille retkikohteille on mahdollista päästä opastetulla valmismatkalla, retkien kestot vaihtelevat 4 tunnista 6 tuntiin. Lisätietoja retkien hinnoista ja kestoista löytyy osoitteesta: http://www.rindell.com/matkat/kotimaanmatka.html
Luolaretki Salon Ilmusmäkeen: LISÄTIEDOT
Rotkoretki Maskun Härmälänrotkolle: LISÄTIEDOT
Luolaretki Laitilan Hautvuorelle ja Kirkkelinnaan: LISÄTIEDOT
 

 
Luolaretket ovat tarkoitettu ryhmille, matkojen ajankohdista sovitaan asiakkaan kanssa erikseen! Retkivaraukset osoitteeseen juho@rindell.com tai puhelinnumeroon 02 242 2580. 

 
Matkat taitetaan Mikko Rindell oy:n tasokkailla turistibusseilla ja oppaana kaikilla retkillä toimii Tuomo Kesäläinen. Ammattitaitoinen opas ja kokenut matkanjärjestävä yhdessä pitävät huolen siitä, että retkestä muodostuu ikimuistoinen elämys.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti