Seuraa meitä facebookissa: suomi365

tiistai 28. toukokuuta 2013

Luolatoiminnan peruskurssi



Luolaseura järjestää luolatoiminnan peruskurssin:

Helsinki ja Lohja. 15.6.2013

Luolatoiminnan peruskurssi antaa valmiudet itsenäiseen luolassa toimimiseen. Kurssilla käsitellään luolassa liikkumista, varusteita, suunnistamista ja turvallisuustoimintaa. Kurssi on yksipäiväinen ja sisältää kahden tunnin teoriaosuuden sekä kahden tunnin maasto-osuuden Torholan kalkkikiviluolassa. Osallistujalta edellytetään vähintään 16 vuoden ikää (nuoremmat vanhempien seurassa), liikuntarajoitteettomuutta sekä likaiseen ja kylmään ulkoiluun sopivia vaatteita ja kenkiä. Luolaseura toimittaa kurssilla tarvittavat erikoisvarusteet.

Käsittelemme kurssilla suomalaisten luolien lisäksi myös ulkomailla sijaitsevia huomattavasti kookkaampia luolia. Kurssin tarkoituksena on tehdä luolat tutuiksi ja antaa sen verran oppia ja itsevarmuutta, että luoliin meneminen tuntuu luontevalta. Kurssin käytännönosuudella on mainio tilaisuus kokeilla omia rajojaan. Vaikeimmat paikat voi kuitenkin ohittaa, mikäli siltä tuntuu.

Käytännönosuus suoritetaan Lohjalla Torholan luolassa. Teoriaosuuden paikka ilmoitetaan myöhemmin, se pidetään kuitenkin jossain päin Helsinkiä. Kurssille kannattaa varata koko päivä sillä jo pelkkiin ajoihin Lohjalle ja takaisin kuluu pari tuntia. Myös teoria- ja käytännöosuudet voivat venähtää ilmoitetusta.

Kurssille mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Kurssi maksaa jäsenille 15€ ja ei jäsenille 25€ sisältäen seuran jäsenyyden vuodelle 2013. Jos haluat varmasti mukaan, otathan mahdollisimman pian yhteyttä sähköpostilla luolat@utu.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti